news-img

Опубліковано: 20.11.2018

На Святі молодого вина Шато Чизай представили вина врожаю-2018 і авторську серію Олега Скрипки «Країна мрій»

Виноградарський сезон-2018 був дуже успішним: удосталь зігріті сонцем ягоди набрали найкращих якостей для того, аби стати чудовим вином.

Компанія Шато Чизай виготовляє вина винятково з власного винограду і – відроджує традицію свята на честь завершення збору врожаю. Щоби розділити радість від початку сезону молодого вина, запросили в гості закарпатців і гостей краю.

Цього разу представили два сорти молодого вина: Піно Блан і Черсегі. Якщо перший належить до визнаної світом класики, то другий – локальна цікавинка: промислове виробництво вина цього сорту в Україні здійснює тільки наша компанія. І, так, ми радіємо, що шанувальників більшає, адже йдеться справді про цікавий продукт.

Головною ж «родзинкою» свята став зірковий ексклюзив: перша на Закарпатті презентація авторського вина Олега Скрипки «Країна мрій». Відомий музикант разом з виноградарями і виноробами Шато Чизай виготовив білий Traminer і Rose Pinot Noir. І гості змогли не лише скуштувати новинку від зірки, але і під час прямих включень поспілкуватися з автором, відповісти на його питання і виграти у подарунок колекційну пляшку.

Відроджуючи традицію Свята молодого вина, ми, окрім пригощання, запропонували відпочинок у колі друзів та шанувальників вина, спілкування зі знавцями своєї справи, екскурсію по Шато Чизай, лекції про виноробство, цікаві конкурси і розіграш подарунків. Адже вино – наша робота і наша радість: вміємо і любимо!

Молоді вина – Піно Блан і Черсегі, а також вина авторської серії Олега Скрипки «Країна мрій» можна придбати у фірмовому магазині в Берегові, в крамницях вашого міста та онлайн.

news-img
news-img