news-img

Опубліковано: 01.02.2019

Мистецький пленер – з натхненням закарпатського вина

Виноробство – це теж мистецтво.

Бо хороше вино, як і талановиті картини, також твориться з душею і з натхненням.

 

 

 

Тому компанія Шато Чизай вітає творчих людей, а надто художників, які освідчуються в любові нашому краю, зокрема, рідному нам Берегову. Ця любов – до нашої землі, її краси, потенціалу і людей – у нас спільна.

Ми раді творчій зустрічі з художниками Закарпаття, митцями з Боснїї і Герцеговини та Угорщини – учасниками пленеру «Осінній Берегсас», який у 2018-му році став міжнародним.

news-img

 

 

 

 

 

Темою пленеру було старовинне мальовниче Берегово, місто з власним характером. Його, кожен по-своєму,  малювали 11 художників: Петро Фелдеші, Славко Мєдунич, Олександр Андялоші, Наталія Закревська-Анікіна, Валерій Дьордяк, Анастасія Франчук, Тетяна Рибар, Олександр Шандор, Анатолій Сакалош, Ярослава Катран та Золтан Гогола. Їхні твори, створені під час пленеру, експонували в будинку культури, щоби всі городяни та гості міста побачили творчий погляд на Берегово.

Як відомо, музи живописців полюбляють все гарне, насолоджуватися життям. А найкраще вино точно належить до найприємніших явищ цього світу. Відтак компанія залюбки підтримала пленер митців. А частинка їхнього таланту відтепер прикрашатиме офіс компанії.

Вдячні за подарунок (на фото його приймає засновник компанії Шато Чизай Геннадій Гутман) автору картини виноградівцю Олександру Шандору, учаснику  молодіжного  об’єднання Національної спілки художників України.

Бажаємо уваги від муз художнику і колегам!